Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Humaanikone Oy ( Y-tunnus: 2575437-8 ) , Peippolankaari 2-4 B 9, 06400 Porvoo

Yhteyshenkilö

Humaanikone asiakaspalvelu puh. 040 5019888 tai info@humaanikone.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Vieraillessasi verkkosivuillamme keräämme sinusta anonyymisti verkkosivujen käyttöön ja käyttökokemukseen liittyviä tietoja, kuten IP -osoitteesi, tietoja selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi asetuksista ja sivujen käyttötavoista. Käytämme keräämiämme tietoja verkkosivujemme kehittämiseen ja parantamiseen.

Yhteydenottolomakkeet

Keräämme verkkosivujen kautta ainoastaan henkilötietoja, jotka vapaaehtoisesti lähetät meille. Täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen verkkosivujemme kautta sinulta kysytään nimeä ja sähköpostiosoitetta. Voit halutessasi täyttää myös muita tietoja yhteydenotto- tai tarjouspyyntöön liittyen.

Evästeet

Cookie- eli eväste on tietokoneelle tallennettava pieni tekstitiedosto. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ensisijaisesti parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja toiminnallisuutta sekä arvioidaksemme, miten sivuilla olevaa sisältöä käytetään. Verkkosivuillamme käyttämämme evästeet eivät kerää henkilötietoja.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Käytämme verkkosivuillamme kolmansien osapuolien sivustoanalytiikka- ja markkinointijärjestelmiä, kuten Google Analytics. Järjestelmät keräävät sivustolla kävijöistä tiettyjä tietoja evästeiden avulla, jotta sivuston käyttöä voidaan arvioida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla. Järjestelmien tarjoajat välittävät ja säilyttävät kerätyt tiedot palvelimillaan.

Google Analytics voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille mikäli se käyttää kolmansia osapuolia kerätyn tiedon käsittelijöinä tai mikäli laki vaatii tietojen luovuttamista. Google ilmoittaa, että se tallentaa vain ei-yksilöiviä tietoja eli se ei yhdistä kerättyjä tietoja yksittäiseen henkilöön. Google Analytics käyttää enimmäkseen ensimmäisen osapuolen evästeitä sivustoanalytiikkapalvelun tuottamiseksi.

Lisätietoja Google Analytics -palvelun tietosuojakäytännöistä.

Kuinka käytämme tietojasi?

  • Yhteydenotto- ja tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen
  • Näyttääksemme verkkosivujen sisältöä käyttämällesi laitteelle parhaiten soveltuvalla tavalla
  • Sivujen käytön seurantaan sekä käyttökokemuksen ja toiminnallisuuden parantamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi

Kenelle jaamme tietosi?

Tietoja ei luovuteta Humaanikone Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole humaanikone.fi verkkopalvelun tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Sinulla on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkistaa sinua koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai pyytää tietojen poistoa. Sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin.